Acest website folosește cookie-uri proprii si ale terților pentru a furniza tuturor vizitatorilor săi o experiență plăcută de navigare. Accepta cookies

Academia de make-up Giulia

 • Profesionalism

  Academia de make-up Giulia va asigura cunostintele necesare in domeniul make-up-ului. Daca doriti sa practicati aceasta activitate in centre de infrumusetare, saloane de make-up profesionale, hoteluri sau pe plan individual va asteptam la cursuri! Invatati mici secrete, deprindeti-va cu experienta si profesionalism.

 • Calificare

  Lector si fondator al scolii, Grosu Iuliana va invita la cursuri pentru formare profesionala adulti in Galati: make-up artist; creative make-up; stilizare sprancene; unghii tehnice; stilist protezist de unghii. in cadrul academiei aveti conditii de studiu foarte bune, ambient placut si utilizati doar produse profesionale.

 • Acreditare

  Trainer-ul autorizat Grosu Iuliana, cu o experienta de mai bine de 12 ani in domeniul make-up-ului, organizeaza in cadrul academiei de make-up Giulia, cursuri CNFPA si ofera participantilor diplome recunoscute atat national dar si pe plan european. Afla mai multe detalii despre acreditare aici.

 • Rezultate

  în functie de evenimentul la care participati, tendintele in make-up pot fi din ce in ce mai variate. Iar adevaratii profesionisti in machiaj obtin rezultate remarcabile datorita academiei de make-up unde au studiat, trainer-ului ce i-a supravegheat, produselor de calitate si nu in ultimul rand propriei imaginatii.


 • Imi place Academia de make-up Giulia pentru ca aici am invatat si sustinut examenul pentru Masterclass-ul in make-up. ~Bianca

 • Imi place!